Защо ние

В Юнион Клиник ще ви посрещнат добронамерено и дискретно!

Нашият екип се състои от водещи специалисти в областта на хирургията и проктологията, които се грижат за Вас в трите основни града на България – София, Варна и Пловдив и практикуват ежедневно във възлови болници в страната. Ние повишаваме квалификацията си ежедневно и не изоставаме от световните актуални тенденции в това деликанто лечение. Освен специалистите, при нас работи високо квалифициран персонал, талантлив и доказал се в сферата на хуманитарните услуги на високо ниво. Ние сме изцяло посветени в това да запазим нивото си на обслужване и конфиденциалност към пациента.

Международните ни участия в конгреси и семинари ни помагат да представяме на нашия пазар иновативни методи за лечение, които кореспондират със световните стандарти. Основната ни задача е да запознаем колкото е възможно по-голям процент от населението с проблемите на това банално заболяване, което да доведе до повече качествено излекувани пациенти, както и революционно мислене в тази посока.

Когато посетите Юнион Клиник, ще останете спокойни, че сте в най-сигурните ръце, ще получите професионално отношение, разбиране и лечение и това е факт, произхождащ от дългогодишния ни положителен опит в областта, както и отзвук от доволните ни пациенти. 

Не предприемайте самолечение!

Самостоятелното лечение на хемороиди е приемливо само в случаите, когато диагнозата "хемороиди" е поставена от специалист проктолог, тъй като зад  „маската” на хемороидите могат да се крият други коварни заболявания на дебелото черво. 

Юнион Клиник ви предлага лесен начин за връзка – национален телефон: 0700 15077 - на цената на един импулс от цялата страна.
Имайте предвид, че на този телефон или чрез формата за запитване от интернет страницата ни НЕ МОЖЕ да получите консултация за вашето здравословно състояние. Професионаното отношение предполага физически преглед, за да констатира естеството на вашите оплаквания. На този телефон обаче, можем да Ви дадем ИНФОРМАЦИЯ за:
  • процедурите, които се извършват при нас
  • цените на прегледите и процедурите
  • местонахождението на отделните филиали
  • или да запишем удобния за вас час за посещение.

Прегледът:

Стандартният преглед се състои във видео-аноскопия . 

Това е оглед на крайният отдел на правото черво и аналния канал, през тръба с видеокамера. Този преглед не е болезнен, освен ако нямате анална фисура или абсцес, но и в тези случаи се понася сравнително леко, тъй като видео-аноскопията трае около 1 минута. 
ВАЖНО: не всяка болка в ануса е от анална фисура и не всяко кървене е породено от наличието на хемороиди. Само след преглед можем със сигурност да поставим точната диагноза и да назначим правилното лечение.
 

Лечението:

Стандарт в целия свят за неоперативно лечение на вътрешни хемороиди е банд-лигацията съчетано или не с инфраред коагулация 
Този метод е подходящ за лечение на вътрешни хемороиди до 3-ти стадий.

 
 
 


Ако по време на прегледа установим 4-ти стадий хемороиди, ще ви предложим оперативно лечение - операцията на Лонго. Нашият екип има много богат опит по отношение на тази операция.
Външните хемороиди се отстраняват единствено по оперативен начин. В много от случаите това може да стане амбулаторно, с местна анестезия. Това важи и за тромбозирали външни хемороиди.
Цялата консултация, която включва разговора с пациента (снемане на анамнеза), видео-аноскопията със или без банд-лигация и назначаване на допълнително лечение трае 15-20 минути.

ЗАПОМНЕТЕ!

Хемороидите могат да се лекуват във всеки един стадий, но колкото по-рано се обърнете към специалист-проктолог, толкова по-голяма е вероятността да избегнете хирургическото лечение и хоспитализацията. 

За точната диагностика на хемороидите не е достатъчен външен оглед и ректално туше. Необходимо е извършване на аноскопия или ректо-сигмоидоскопия. 

Ако при Вас е налице ректално кървене, не бързайте да го отдавате на хемороиди. Обезателно се обърнете към проктолог за изследване. Източникът на кървене трябва да бъде установен еднозначно.